HOME
Home » Kewangan » Komisyen Ke 3 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Komisyen Ke 3 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Posted at | Categorised in Kewangan

Assalamualaikum, dah sebelas hari umat Islam seluruh dunia berpuasa. Alhamdulillah hari ni nak fokus pada rezeki melimpah ruah. Bukan apa ramai kawan-kawan yang mengeluh kerana kesempitan rezeki. Lebih-lebih lagi dalam bulan puasa dan tak lama lagi nak sambut Hari Raya Aidil Fitri.

Inilah yang orang kata income pasif, saya tak buat apa-apa, tiba-tiba dapat emel beritahu duit dah masuk dalam akaun. Itulah kehidupan seorang blogger, ada masa rezeki sikit dapatlah sikit, ada masa rezeki melimpah ruah, dapatlah banyak.

Bukanlah niat saya nak menunjuk-nunjuk, tapi cuma nak menampakkan dalam zaman moden ni, kita tak perlu keluar rumah untuk buat duit, apa orang kata “buat duit dari rumah” senang cakap, kerja dari rumah.

Komisyen Ke 3 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Komisyen Ke 3 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Selalu sangat saya dapat emel macam ni sejak saya jadi blogger sepenuh masa. Kawan-kawan pun rasa hairan, macam mana saya survive sebab asyik memerap kat rumah aje. Teria kasih kepada anda semua yang berkunjung ke blog ni, hasil dari bacaan andalah pendapatan saya. Betul, terus terang saya cakap jika anda tak baca entri yang saya tulis tak adalah rezeki.

Harap-harap anda mendapat manafaat dari bacaan anda. Sebab itu saya cuba tuliskan tip-tip berguna yang sesuai dengan zaman sekarang. Hendaknya apa yang saya tulis bersesuai dengan apa yang anda cari, sama-sama dapat manafaatnya. Tak gitu?

Opss.. balik pada emel di atas, puan Nora bukan main-main tau hantar emel kosong, lepas tu menghilangkan diri. Tapi ada bukti kukuh yang puan Nora bankin duit dalam akaun saya. Tenguklah kat bawah ni, tak beli tak apaaaa….

Tengok je semoga jadi inspirasi pada anda, manalah tau anda ada impian nak jana income dari rumah dan bekerja dari rumah sepenuh masa. >>> Jobdirumah.com pun ada bagi kerja tau, yang ni tak perlu blog atau website, cukup ada komputer dan talian internet, tapi nanti saya cerita kat entri lain.

Bukti Bayaran Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Nampak tak suber rezeki yang tak disangka-sangka yang saya terima salah satunya bayaran dari Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah. Yang penting awak jangan putus asa berusaha, pada peringkat awal memang rasa macam tak tak jadi aje, tapi lama-lama pasti menjadi. In SyaaAllah.

Bercakap pasal komisyen saya je.. tapi apakah Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah tu? Terlalu banyak, kalau saya nak certiakan di sini. Saya syorkan anda baca terus di sini. Saya jamin pasti anda terkejut membaca ratusan testimoni yang tak boleh anda nak bayangkan kegembiraan mereka selepas membaca formula ini.

Nampak tak ada beberapa pendapatan pada statement tu? Pendapatan tak semestinya dari satu sumber, awak boleh cuba pelbagaikan sumber. Letakkan iklan di blog misalnya, juga boleh menjana income pasif. Peringkat awal janganlah berharap nak dapat income yang terlalu tinggi. Biasanya pendapatan akan berpadanan dengan usaha yang kita lakukan, lebih kuat kita berusaha dan lebih panjang masa kita berusaha, lebih banyaklah pendapatan.

3 Comments for Komisyen Ke 3 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Komisyen Ke 3 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Cara Mudah Dapatkan Duit Di Internet Yang Terbukti Berhasil

Cara Mudah Dapatkan Duit Di Internet Yang Terbukti Berhasil

Posted at

Bagaimana cara mudah dapatkan duit di internet yang terbukti berhasil? Itulah bersoalan yang selalu bermain-main di fikiran setiap orang dan paling banyak pencarian di... Read More

Bagaimana Memperolehi Pendapatan $100 Setiap Hari Dengan Google Adsense

Bagaimana Memperolehi Pendapatan USD100 Setiap Hari Dengan Google Adsense

Posted at

Bagaimana Memperolehi Pendapatan USD100 Setiap Hari Dengan Google Adsense – Memperolehi pendapatan $100, $200 malah $300 setiap hari dari Google Adsense boleh dilakukan dari rumah.... Read More

Anda Sebenarnya Mampu Menjana Pendapatan Dan Berjimat Dengan Hanya Beronline

Anda Sebenarnya Mampu Menjana Pendapatan Dan Berjimat Dengan Hanya Beronline

Posted at

Anda Sebenarnya Mampu Menjana Pendapatan Dan Berjimat Dengan Hanya Beronline Saban hari , kita membaca di dalam akhbar mengenai dengan kemerosotan ekonomi. Kita pun... Read More

7 Alasan Mengarut Mengapa Anda Tidak Akan Memulakan Perniagaan Sendiri

7 Alasan Mengarut Mengapa Anda Tidak Akan Memulakan Perniagaan Sendiri

Posted at

Sebagai anak muda yang mempunyai cita-cita tinggi, tentulah anda mempunyai keinginan memiliki perniagaan atau perusahaan sendiri. Namun setelah sekian lama masa berlalu, anda masih... Read More

Tips Menetapkan Matlamat Kewangan Anda

Tips Menetapkan Matlamat Kewangan Anda

Posted at

Menetapkan matlamat kewangan anda, sememangnya satu latihan mental yang agak sukar dilaksanakan.  Memang susah untuk meluangkan sedikit masa untuk duduk dengan tenang sambil menulis... Read More