HOME
Home » Kewangan » Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Posted at | Categorised in Kewangan

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah – Walaupun saya telah mempunyai sumber pendapatan yang agak menggalakkan dari perniagaan menjual simkan Toneexcel, namun untuk mendapatkan maklumat tambahan bagaimana kita boleh jana pendapatan tambagan dari rumah secara online menjadi minat saya dari dulu lagi.

Bukan perniagan MLM atau seumpama dengannya eRezeki menawarkan anda pendapatan lumayan dari laman web mereka dengan melakukan beberapa mudah.

eRezeki terbukan kepada keluarga yang berpendapatan kurang dari RM4000 sebulan yang berkeinginan menambah pendapatan mereka setiap bulan.  MDeC yang membangunkan sebuah perkhidmatan yang doberi nama eRezeki merupakan sebuah syarikat tempatan.

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Sesiapa yang menyertai program eRezeki ini akan diberikan tugasan digital yang mudah dan ringkas untuk disiapkan dalam tempoh masa tertentu.  Ianya bukan suatu bisnes tetapi merupakan suatu tugasan.

Melalui carian yang dibuat, perkhidmatan eRezeki ini menawarkan beberapa tugasan mudah seperti:

  • Memasukkan data daripada teks di laman web
  • Memasukkan data daripada imej yang dilihat
  • Memasukkan data daripada audio atau video
  • Menyemak dan memperbaiki maklumat atau info yang silap
  • Membuat carian di internet untuk beberapa maklumat tertentu

Had minima jumlah pendapatan yang telah ditetapkan untuk membolehkan pekerja digital dibayar adalah sebanyak RM10.

Dari pengiraan kasar yang tunjukkan pada laman eRezeki, mereka mengunjurkan petugas-petugas boleh menjana pendapatan sampingan melebihi RM500 sebulan dengan melakukan tugas yang diberi secara umumnya dalam tempoh 3 jam sehari selama 24 hari dalam sebulan.

Yang menariknya eRezeki menawarkan kaedah pembayaran melalui PayPal atau terus dikreditkan ke akaun di bank-bank tempatan.

Kerajaan Malaysia telah memainkan peranan penting dalam projek ini dengan memberikan peruntukan sebanyak RM8 juta bagi tahun pertama pelancarannya.

Peruntukan perbelanjaan ini akan digunakan untuk proses pembangunan Pusat eRezeki itu sendiri, memyediakan kemudahan komputer dan internet bagi menggerakkan projek.

Yang berminat perlu menghadirkan diri ke pusat-pusat eRezeki untuk menyiapkan tugasan mereka di sana.  Buat permulaan, empat pusat eRezeki pertama akan dibina di Kuala Lumpur, Kedah, Terengganu dan Pahang dan sedang merancang untuk membuka 7 lagi pusat yang sama di masa yang akan datang.

Dapatkan maklumat dan syarat kelayakan menyertai eRezeki dan anda juga boleh terus mendaftar di laman web mereka.

No comment for Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post to Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Cara Menghasilkan Duit Dengan Menjadi Penulis Bebas

Inilah Cara Buat Duit Dengan Menjadi Penulis Bebas Yang Paling Mudah

Posted at

Buat duit dengan menjadi penulis bebas – Anda suka menulis dan ingin buat duit dari aktiviti penulisan? Jika jawapannya ya, jawapannya ialah dengan menjadi... Read More

Inilah Rahsia Bisnes Aiskrim Jana Untung Besar Setiap Bulan

Inilah Rahsia Bisnes Aiskrim Jana Untung Besar Setiap Bulan

Posted at

Akhir-akhir ni aku tengok ramai orang Pakistan, orang Bangla buat bisnes aiskrim ronda dengan motorsikal. Ingat lagi masa zaman budak-budak dulu, ada seorang penjual... Read More

Hutang Yang Terlampau Hingga Susah Nak Buat Loan Rumah

Hutang Yang Terlampau Hingga Susah Nak Buat Loan Rumah Tapi Wanita Ini Berjaya Simpan RM3K Sebulan Selepas Buat 4 Step Ini Sahaja

Posted at

Hutang yang terlampau hingga susah nak buat loan rumah, Tapi Wanita Ini Berjaya Simpan RM3000 Sebulan Selepas Buat 4 Step Ini Sahaja Pernah tak... Read More

Bagaimana Lelaki Ini Kumpul Deposit Rumah RM170K Dalam Masa Kurang 3 Tahun

Bagaimana Lelaki Ini Kumpul Deposit Rumah RM170K Dalam Masa Kurang 3 Tahun

Posted at

Bagaimana lelaki ini kumpul deposit rumah RM170K dalam masa kurang 3 tahun –  Panjang tajuk kali ini, mesti korang tertanya-tanyakan bagaimana nak kumpul deposit... Read More

Patut beli kereta dulu atau rumah dulu? Ini 4 perkara orang muda wajib tahu

Patut beli kereta dulu atau rumah dulu? Ini 4 perkara orang muda wajib tahu

Posted at

  Patut beli kereta dulu atau rumah dulu? – Korang dah graduate dan dah mula kerja? Tahniah atas usaha yang gila gila korang untuk... Read More