HOME
Home » Kewangan » Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Posted at | Categorised in Kewangan

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah – Walaupun saya telah mempunyai sumber pendapatan yang agak menggalakkan dari perniagaan menjual simkan Toneexcel, namun untuk mendapatkan maklumat tambahan bagaimana kita boleh jana pendapatan tambagan dari rumah secara online menjadi minat saya dari dulu lagi.

Bukan perniagan MLM atau seumpama dengannya eRezeki menawarkan anda pendapatan lumayan dari laman web mereka dengan melakukan beberapa mudah.

eRezeki terbukan kepada keluarga yang berpendapatan kurang dari RM4000 sebulan yang berkeinginan menambah pendapatan mereka setiap bulan.  MDeC yang membangunkan sebuah perkhidmatan yang doberi nama eRezeki merupakan sebuah syarikat tempatan.

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Sesiapa yang menyertai program eRezeki ini akan diberikan tugasan digital yang mudah dan ringkas untuk disiapkan dalam tempoh masa tertentu.  Ianya bukan suatu bisnes tetapi merupakan suatu tugasan.

Melalui carian yang dibuat, perkhidmatan eRezeki ini menawarkan beberapa tugasan mudah seperti:

  • Memasukkan data daripada teks di laman web
  • Memasukkan data daripada imej yang dilihat
  • Memasukkan data daripada audio atau video
  • Menyemak dan memperbaiki maklumat atau info yang silap
  • Membuat carian di internet untuk beberapa maklumat tertentu

Had minima jumlah pendapatan yang telah ditetapkan untuk membolehkan pekerja digital dibayar adalah sebanyak RM10.

Dari pengiraan kasar yang tunjukkan pada laman eRezeki, mereka mengunjurkan petugas-petugas boleh menjana pendapatan sampingan melebihi RM500 sebulan dengan melakukan tugas yang diberi secara umumnya dalam tempoh 3 jam sehari selama 24 hari dalam sebulan.

Yang menariknya eRezeki menawarkan kaedah pembayaran melalui PayPal atau terus dikreditkan ke akaun di bank-bank tempatan.

Kerajaan Malaysia telah memainkan peranan penting dalam projek ini dengan memberikan peruntukan sebanyak RM8 juta bagi tahun pertama pelancarannya.

Peruntukan perbelanjaan ini akan digunakan untuk proses pembangunan Pusat eRezeki itu sendiri, memyediakan kemudahan komputer dan internet bagi menggerakkan projek.

Yang berminat perlu menghadirkan diri ke pusat-pusat eRezeki untuk menyiapkan tugasan mereka di sana.  Buat permulaan, empat pusat eRezeki pertama akan dibina di Kuala Lumpur, Kedah, Terengganu dan Pahang dan sedang merancang untuk membuka 7 lagi pusat yang sama di masa yang akan datang.

Dapatkan maklumat dan syarat kelayakan menyertai eRezeki dan anda juga boleh terus mendaftar di laman web mereka.

No comment for Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Jana Pendapatan Tambahan Cara eRezeki Cubalah

Cara Mudah Dapatkan Duit Di Internet Yang Terbukti Berhasil

Cara Mudah Dapatkan Duit Di Internet Yang Terbukti Berhasil

Posted at

Bagaimana cara mudah dapatkan duit di internet yang terbukti berhasil? Itulah bersoalan yang selalu bermain-main di fikiran setiap orang dan paling banyak pencarian di... Read More

Bagaimana Memperolehi Pendapatan $100 Setiap Hari Dengan Google Adsense

Bagaimana Memperolehi Pendapatan USD100 Setiap Hari Dengan Google Adsense

Posted at

Bagaimana Memperolehi Pendapatan USD100 Setiap Hari Dengan Google Adsense – Memperolehi pendapatan $100, $200 malah $300 setiap hari dari Google Adsense boleh dilakukan dari rumah.... Read More

Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Komisyen Ke 3 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah

Posted at

Assalamualaikum, dah sebelas hari umat Islam seluruh dunia berpuasa. Alhamdulillah hari ni nak fokus pada rezeki melimpah ruah. Bukan apa ramai kawan-kawan yang mengeluh... Read More

Anda Sebenarnya Mampu Menjana Pendapatan Dan Berjimat Dengan Hanya Beronline

Anda Sebenarnya Mampu Menjana Pendapatan Dan Berjimat Dengan Hanya Beronline

Posted at

Anda Sebenarnya Mampu Menjana Pendapatan Dan Berjimat Dengan Hanya Beronline Saban hari , kita membaca di dalam akhbar mengenai dengan kemerosotan ekonomi. Kita pun... Read More

7 Alasan Mengarut Mengapa Anda Tidak Akan Memulakan Perniagaan Sendiri

7 Alasan Mengarut Mengapa Anda Tidak Akan Memulakan Perniagaan Sendiri

Posted at

Sebagai anak muda yang mempunyai cita-cita tinggi, tentulah anda mempunyai keinginan memiliki perniagaan atau perusahaan sendiri. Namun setelah sekian lama masa berlalu, anda masih... Read More