HOME
Home » Tips » Inilah Komen Positif Di Wall Nora Yusof Menjadi Punca Rezeki Dan Inspirasi

Inilah Komen Positif Di Wall Nora Yusof Menjadi Punca Rezeki Dan Inspirasi

Posted at | Categorised in Tips

Inilah Komen Positif Di Wall Nora Yusof Menjadi Punca Rezeki Dan Inspirasi

Tentu seronokkan jika anda dianugerahkan dengan wajah yang cantik, budi bahasa yang baik, dan dianugerahkan dengan kebolehan menulis dengan bahasa yang menarik. Setiap tulisan anda dinanti-nanti ditunggu-tunggu dan ada yang merindui, sehari tak baca sehari itulah rasa tak kena. Malah dari tulisan itu boleh jadi punca rezeki, bukan untuk dirinya malah punca rezeki orang lain juga.

Begitulah anugerah Allah kepada cik puan Nora Yusof yang punya keistimewaan memberikan pandangan dan nasihat dengan bahasa yang lembut menusuk ke dalam jiwa. Jikaa anda rasa resah gelisah terutama tentang soal kesempitan rezeki, puan Nora ada nasihat yang “menjadi” jika anda ikuti.

Nak kenal puan Nora? Inilah Komen Positif Di Wall Nora Yusof Menjadi Punca Rezeki Dan Inspirasi  dari peminat setianya yang bukan seorang atau dua orang, tapi beratus-ratus.. tak mungkin ini satu senda gurauan!

Komen Positif Di Wall Nora Yusof Yang Menjadi Inspirasi Dan Punca Rezeki

Tengah dok scroll2 ke bawah nak baca status puan Nora Yusof tetiba handphone hang. Allah! Menggelupur dibuatnya tapi tak putus asa scroll lagi laju-laju sampai mana yang belum baca.. Harap puan Nora tak marah ye duk stalker post-post yang lepas. Frankly speaking, tak pernah rasa macam ni sebelum ni.

Seseorang saya tak kenal tapi tulisannya buat saya tertunggu-tunggu untuk baca. Walaupun kadang tak ada masa. Tapi bila ada waktu terluang hobistalker tu datang tiba-tiba.  Hihihi.. Subhanallah.. Anugerah dari Allah untuk puan..

Komen ini dijawab dengan lembut dan penuh budi bahasa yang buat hati tersentuh nak baca komen seterusnya.

Cikpuan Ciani Niny semoga Allah merahmati cikpuan dengan kebaikan dunia akhirat. Dapat kenal pun rezeki kan.
Cikpuan ada geng ramai dalam ni. Sorang tu dah macam hilang akal kalau tak baca tulisan saya. Hehe. Kamu jangan macam gituw naaa. 

Yang lain adalah lagi penyakit lain. Rasa rindu kalau saya tak update status.

Kuasa Allah semuanya yang buat orang tertarik dengan penyampaian saya. Subhanallah.

orang tanya apa rahsia?

Bila kita ikhlas sayangkan orang. Beri tanpa nanti. Beri tanpa tapi. Beri tanpa berkira. Inilah yang jadi. Inilah rahsianya.

Salam sayang dari saya

Nora Yusof
‪#‎Pengasas_FTR‬

punca rezeki

Lihatlah akak berdua kat atas tu..

Mimi Tc “tertunggu-tunggu kemunculan setiap hari..Nora Yusof.. wajah kesayangan hamba”

Puan Wawa “Subhanallah. Sungguh. sesungguhnya Allah anugerahkan pada puan dengan ilham yang penuh hikmah. Terima kasih, buat saya rasa lebih berfikir dengan anugerah Allah. Kagum saya dengan puan“.

Begitulah “manisnya” tulisan puan Nora sehingga ada orang yang hilang akal kalau tak baca! Saya bukan nak joke.. siap bagi bukti kukuh lagi!

punca rezeki

Tulisannya mengingatkan kita kepa Allah, yang memberi rezeki, dapat memberi semangat dalam mencari rezeki. Lihatlah komen puan Afifah “tulisan akak membuat saya bersemangangat nak buat kerja office dan bisnes online saya”.

Nampak tak, nampak tak.!! secara tak langsung tulisan puan Nora telah membuka pintu rezeki kepada ramai orang.

punca rezeki

Berbahagialah anda jika setiap orang memuji dan mendoakan anda setiap hari dan ramainya yang mengambil “ilmu” yang anda ajarkan untuk diamalkan. Alangkah besarnya pahala yang anda dapat di sisi Allah. Murahnya rezeki dibuka oleh Allah.

Anda sering merungut tentang rezeki? sering memberontak dalam urusan rumahtangga? sering berselisih faham dengan bos dan rakan-rakan sepejabat? atau anda seorang pelajar yang tak tentu arah haluan dan tujuan, result peperiksaan hanya cukup-cukup makan..

pintu rezeki

Tahukah anda siapa puan Nora ini? Mungkin ada yang tak tahu kan.. Puan Nora Yusof adalah seorang bekas graduan Universiti Kebangsaan Malaysia yang memiliki ijazah Master dan merupakan Timbalan Pengarah Urusan syarikat MS&NY Home Enterprise, juga seorang jurulatih penulisan perniagaan dan MOTIVATOR USAHAWAN.

Telah menghasilkan ebook pertama bertajuk “Platform Pemasaran Berganda” iaitu satu buku panduan elektronik bagi membantu usahawan online MELIPATGANDAKAN JUALAN di internet yang juga memperkenalkan LUBUK-LUBUK  RAHSIA bagaimana beliau buat duit berganda-ganda selama ini.

Hasil tulisan beliau telah menjadi salah satu punca rezeki bagi ramai orang, dan tempiasnya terasa juga oleh saya bila berjaya mendapat hasil dari jualan ebook setelah mengikuti sedikit sahaja petua dari yang banyak itu. Petua rahsia rezeki yang sangat hebat dari puan Nora.

rezeki affiliate

Puan Nora juga telah menulis ebook Formula Tarik Rezeki yang penuh dengan tips dan petua hebat yang dapat membantu anda keluar dari kemelut kesempitan rezeki dalam masa yang singkat.

Anda boleh dapatkan kedua-dua ebook hebat ini dari sini sebelum harganya dinaikkan 3 kali ganda. Saya bimbang mungkin juga jualan ebook berharga ini akan ditutup tanpa notis kerana pada bila-bila masa pun beliau boleh berbuat demikian.

2 Comments for Inilah Komen Positif Di Wall Nora Yusof Menjadi Punca Rezeki Dan Inspirasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Inilah Komen Positif Di Wall Nora Yusof Menjadi Punca Rezeki Dan Inspirasi

Inilah Sebab Jeans Kepala Kain Menjadi Rebutan Walaupun Harganya Mahal

Inilah Sebab Jeans Kepala Kain Menjadi Rebutan Walaupun Mahal

Posted at

Anda pernah mendengar kepala angin? Eh.. bukan, bukan… Kepala Kain, Jeans Kepala Kain. Jika anda seorang peminat jeans tegar pasti anda teruja untuk mendapatkan... Read More

Tips untuk Membantu Anda Meningkatkan Pengalaman Blogging

3 Tips Penting Membantu Anda Meningkatkan Pengalaman Blogging

Posted at

3 Tips Penting Membantu Anda Meningkatkan Pengalaman Blogging – Jika anda tak pernah memikirkannya, inilah yang saya nak beri tahu anda blogging adalah adalah suati... Read More

Manafaat Kopi Untuk Kecantikan Wajah Yang Perlu Anda Cuba

Manfaat Kopi Untuk Kecantikan Wajah Yang Perlu Anda Cuba

Posted at

Manfaat Kopi Untuk Kecantikan Wajah  – Ramai yang tahu keenakan kopi sebagai minuman lazat yang mampu menghilangkan mengantuk. Tapi tahukah anda tidak ramai yang tahu manfaat... Read More

Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Secara Semulajadi

Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Secara Semulajadi

Posted at

Ramai remaja yang menghadapi masalah hilangkan parut jerawat pada wajah mereka. Berhati-hati apabila menggunakan ubat yang dibeli dari kedai yang mengandungi bahan kimia berbahaya.... Read More

Cara Meningkatkan Traffic Organik

13 Cara Meningkatkan Traffic Organik Dengan Cara Yang Beretika

Posted at

Cara Meningkatkan Traffic Organik – Jika anda mempunyai produk yang terbaik, anda akan kecewa kerana tidak dapat dijual kerana tidak ada orang yang tahun... Read More