HOME
Home » Tips » Inginkan Rezeki Yang Berkat? Inilah Formula Tarik Rezeki Yang Hebat!

Inginkan Rezeki Yang Berkat? Inilah Formula Tarik Rezeki Yang Hebat!

Posted at | Categorised in Tips

Inginkan Rezeki Yang Berkat? Inilah Formula Tarik Rezeki Yang Hebat!

Ramai masih tercari-cari satu Formula Tarik Rezeki Yang Hebat untuk memenuhi keperluan hidup yang semakin menyesakkan nafas.  Ramai yang berpendapatan tinggi, malah ada yang mencecah 6 angka sebulan, namun masih merasa tidak cukup, masih rasa “kehausan”.

Tidak kurang juga yang pendapatan mereka sederhana sahaja, kais pagi makan pagi, kais petang hanya cukup untuk hari ini sahaja.  Tetapi dada mereka lapang, kepala tak berserabut, fikiran tenang, jika ada hal-hal yang memerlukan perbelanjaan besar seperti yuran persekolahan anak dan sebagainya, ada saja jalan yang Allah tunjukkan untuk mendapat rezeki yang mencukupi tanpa disangka-sangka.

Formula Mengetuk Pintu Rezeki

Dalam ebook 111 Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah, penulisnya puan Nora telah membongkarkan rahsia bagaimana hebatnya kuasa 111 sebelas formula yang telah diamalkan oleh beratus-ratus orang yang memiliki ebook ini dan terbukti berjaya.

Sangat merujakan pada formula yang ke 68, bagaimana kehidupan seorang tukang urut yang pendapatannya tak seberapa, dalam perjalanan nak menjalankan tugas, ibunya telah menelifonnya minta dikirimkan duit, tetapi tidak cukup seperti yang diperlukan oleh ibunya.

Namun setelah beliau mempraktikan Formula Rezeki yang ke 68 ini, telah memperolehi rezeki yang tak disangka-sangka ratusan kali ganda dari apa yang diminta oleh ibunya.

Tak payah tunggu esok, pada malam itu juga Allah hantarkan rezekiNya ke rumah tukang urut dan serta merta mengubah corak hidup dari seorang yang sederhana kepada seorang yang lebih sempurna.

Bayangkanlah, hanya beramal dengan satu formula mudah, sudah cukup memberi kesan, bagaimana jika anda mampu melaksanakan lima atau sepuluh formula?  Tentulah lebih pantas rezeki dijemput, Insyallah.

Jangan padang enteng dengan 111 Formula Rezeki ini kerana sebelum anda benar-benar berupaya menarik rezeki anda akan diberitahu lebih dahulu Punca Sempit Rezeki Yang Tidak Disedari.  Sememangnya kita sering lupa atau memang tidak tahu punca-punca kenapa rezeki kita sempit walaupun telah bertungkus-lumus bekerja siang malam sedangkan orang lain hanya relak relak saja di rumah tetapi rezeki seolah-olah datang sendiri menyerah diri.

Anda masih ragu-ragu untuk membaca Rahsia Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah Yang Terbukti Berjaya Dibongkar ini?  Saya nak bagi tahu, penulisnya bukan calang-calang orang, puan Nora seorang pemegang Ijazah Master dari UKM dan merupakan seorang jurulatih penulisan perniagaan dan motivator usahawan.

Telah menulis ebook Best Seller Platform Pemasaran Berganda iaitu sebuah buku panduan bagi membantu usahawan online melipat-gandakan jualan di online dengan mendedahkan lubuk-lubuk rahsia bgaimana beliau buat duit berganda-ganda selama bertahun-tahun.

Apakah Yang Kita Mahu? Dan Kenapa?

Kita sangat inginkan kehidupan yang banyak duit, kehidupan yang banyak masa, keselamatan yang terjamin, dapat beribadah dengan sempurna, RUMAH YANG BESAR, KERETA IDAMAN dan yang paling penting, kehidupan yang Sangat Tenang, merasa Sangat Cukup dengan yang ada, hidup yang sentiasa tersenyum setiap masa. TERINGINKAN?

Bacalah, jangan ditangguh, sedikit wang yang anda keluarkan, kelak akan digantikan dengan lebih banyak dan berganda-ganda dengan keberkatan. Mulakan dengan membaca Mengapa Rezeki Semakin Sempit, Semakin Bocor!!

Inginkan Rezeki Yang Berkat? Inilah Formula Tarik Rezeki Yang Hebat!

No comment for Inginkan Rezeki Yang Berkat? Inilah Formula Tarik Rezeki Yang Hebat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post to Inginkan Rezeki Yang Berkat? Inilah Formula Tarik Rezeki Yang Hebat!

Inilah Sebab Jeans Kepala Kain Menjadi Rebutan Walaupun Harganya Mahal

Inilah Sebab Jeans Kepala Kain Menjadi Rebutan Walaupun Mahal

Posted at

Anda pernah mendengar kepala angin? Eh.. bukan, bukan… Kepala Kain, Jeans Kepala Kain. Jika anda seorang peminat jeans tegar pasti anda teruja untuk mendapatkan... Read More

Tips untuk Membantu Anda Meningkatkan Pengalaman Blogging

3 Tips Penting Membantu Anda Meningkatkan Pengalaman Blogging

Posted at

3 Tips Penting Membantu Anda Meningkatkan Pengalaman Blogging – Jika anda tak pernah memikirkannya, inilah yang saya nak beri tahu anda blogging adalah adalah suati... Read More

Manafaat Kopi Untuk Kecantikan Wajah Yang Perlu Anda Cuba

Manfaat Kopi Untuk Kecantikan Wajah Yang Perlu Anda Cuba

Posted at

Manfaat Kopi Untuk Kecantikan Wajah  – Ramai yang tahu keenakan kopi sebagai minuman lazat yang mampu menghilangkan mengantuk. Tapi tahukah anda tidak ramai yang tahu manfaat... Read More

Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Secara Semulajadi

Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Secara Semulajadi

Posted at

Ramai remaja yang menghadapi masalah hilangkan parut jerawat pada wajah mereka. Berhati-hati apabila menggunakan ubat yang dibeli dari kedai yang mengandungi bahan kimia berbahaya.... Read More

Cara Meningkatkan Traffic Organik

13 Cara Meningkatkan Traffic Organik Dengan Cara Yang Beretika

Posted at

Cara Meningkatkan Traffic Organik – Jika anda mempunyai produk yang terbaik, anda akan kecewa kerana tidak dapat dijual kerana tidak ada orang yang tahun... Read More