HOME
Home » Doa Mustajab » Anda Dalam KESEMPITAN REZEKI Amalkan Zikir Menarik Rezeki Ini

Anda Dalam KESEMPITAN REZEKI Amalkan Zikir Menarik Rezeki Ini

Posted at | Categorised in Doa Mustajab

Amalkan zikir menarik rezeki ini jika dalam kesempitan rezeki – Seorang kawan saya diberhentikan kerja, duit simpanan hanya dalam 3 ribu ringgit sahaja.  Isteri baru melahirkan anak. Dia betul-betul berada dalam situasi kesempitan rezeki yang amat sangat.  Sat to say, akhirnya bercerai…

Mulakan langkah baru, dengan pengalaman yang ada sebagai dia masuk jadi agen Takaful dan mula merangkak mendaki hanya berbekalkan semangat yang telah hancur luluh.

Dipendekkan cerita, selepas 3 tahun berusaha bersungguh-sungguh, dia tak pernah mis satu sessi pun jika ada kursus atau seminar lebih-lebih lagi sharing yang di buat setiap minggu.

Namu ada rahsia di sebalik kejayaan beliau meraih pendapatan 5 angka melalui perniagaan sebagai agen Takaful yang patut menjadi panduan kita semua.

Dalam usaha yang tak kenal jemu, dia mengamalkan suatu amalan zikir menarik rezeki yang sangat mahsyur.

Dalam KESEMPITAN REZEKI? Amalkan Zikir Menarik Rezeki Ini

 Amalkan Zikir Menarik Rezeki

Menarik Rezeki Dengan Zikir Al-Wahhab

Kehebatan zikir ini sangat menakjubkan, ramai yang telah membuktikan kehebatan zikir al-wahhab ini dengan keberhasilan menarik rezeki dan membebaskan diri dari kesempitan kehidupan.

Perjalanan hidup kita tidak selalunya indah. Ada masa kita rasa gembira, ada masa rasa murung, tapi kena setkan otak – “tidak mahu melayan cas Nagetif” – Banyak lagi cas Positif yang perlu kita praktis. Antaranya ialah dengan praktis zikir Al-Wahhab ini.

Maksudnya: AL-WAHHAB, Yang Sentiasa Memberi. Allah s.w.t. mencurahkan rahmatNya ke atas makhlukNya.Dia Maha Pemberi.

Rahsia kehebatannya Zikir Menarik rezeki Al-Wahhab

Amalkan Zikir Menarik Rezeki

1.  Menarik Rezeki Untuk Menjadi Terkaya dan Terkenal

Bila membaca Ya Wahhab 300 kali setiap hari atau selepas setiap solat fardhu, In Syaa Allah anda akan dikurniakan kekayaan, kemakmuran dan kemasyhuran. Jika anda mengamalkan solat sunat Dhuha dan membaca Ya Wahhab 41 kali di sujud yang terakhir, In Syaa Allah anda akan dirahmati dengan harta yang banyak. Peluang akan datang dengan mudah sekali.

2.  Menarik Rezeki untuk Permintaan Dimakbulkan

Bagi sesiapa yang membaca Ya Wahhab 7 kali sebelum meminta sesuatu, In Syaa Allah permintaanNya akan diperkenankan. Jika dibaca 100 kali dengan tangan menadah ke langit, doa anda akan dimakbulkan.

3.  Menarik Rezeki Untuk Mencari pekerjaan

Siapa yang tidak mempunyai pekerjaan atau sangat miskin, hendaklah dia mengamalkan solat sunat, kemudian sujud dan membaca 70 kali Ya Wahhab. Dia akan mendapat makanan tanpa disangka-sangka(dari kawan, jiran atau seumpamanya).

4.  Menarik rezeki Untuk Membayar hutang

Jika anda mempunyai hutang yang banyak tetapi tidak ada wang untuk membayarnya, kerjakanlah solat sunat hajat atau nafil 2 rakaat selepas tengah malam setiap Khamis selepas Maghrib dan Isyak, kemudian memalingkan wajah ke langit dan membaca Ya Wahhab 111 kali.

Kemudian hendaklah dia membaca Al-Fatihah dan ini hendaklah dilakukan 3 malam berturut-turut (tiga Khamis). Insya Allah keperluan anda akan tersedia dan hutang akan dapat dilangsaikan.

5.  Menarik Rezeki Untuk Menjauhi Kelaparan

Baca Ya Wahhab 41 kali di sujud terakhir solat Zuhur, In Syaa Allah anda tidak akan merasa lapar.

6. Zikir Menarik Rezeki Dimakbulkan Doa

Baca Ya Wahhab 7 kali selepas berdoa pada bila-bila masa, kemusykilan anda akan terjawab dan permintaan anda akan diperkenankan, In Syaa Allah.

7. Menarik Rezeki Membebaskan Diri Dari Musuh Atau Pendapatan Anda Tidak Mencukupi

Bacalah Ya Wahhab 100 kali selama 3 hingga 7 malam selepas solat sunat nafil 2 rakaat di tengah malam. Insya Allah anda akan berasa bebas atau mendapat rezeki yang banyak. Untuk permulaan kita boleh praktis amal dalam 100x sehari, esok lusa kita up lagi. Lama-lama In Shaa Allah zikir Ya-Wahhab ini akan jadi amalan kita.

Banyak yang kita lihat orang berhempas pulas bekerja mencari rezeki namun rezeki yang dicari tak seberapa. Banyak juga yang kita nampak orang itu relak relak saja, tapi tak nampak macam dia kesempitan rezeki.

Teruskan bacaan Rahsia Menarik Rezeki di sini dan ketahui cara pembersihan kolam jiwa dapat menarik rezeki.

Namun sebagai seorang hamba yang taat, kita tak sepatutnya berada dalam kesempitan rezeki barau nak amalkan zikir menarik rezeki, semestinyalah sentiasa dan setiap masa kita zikirkan Asma Hu-Husna ini di bibir dan di hati. Itulah tanda kita kasih dan rindukan Yang Maha Pencipta.

Mudah-mudahan entri ini bermanafaan buat anda, jika demikian mohon share supaya lebih ramai lagi yang akan mendapat manafaat. Terima Kasih

No comment for Anda Dalam KESEMPITAN REZEKI Amalkan Zikir Menarik Rezeki Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post to Anda Dalam KESEMPITAN REZEKI Amalkan Zikir Menarik Rezeki Ini

Khasiat Dan Fadhilat Surah Al-Ikhlas Dalam Kehidupan

Khasiat Dan Fadhilat Surah Al-Ikhlas Dalam Kehidupan

Posted at

Ramai yang tercari-cari khasiat dan fadhilat Surah Al-Ikhlas. Memang tidak dinafikan terlalu banyak khasiat dan fadhilat Surah Al-Ikhlas untuk kehidupan manusia yang lemah dan sentiasa... Read More

Menangani Stress Dari Sudut Pandangan Kerohanian

Menangani Stress Dari Sudut Pandangan Kerohanian

Posted at

Menangani Stress Dari Sudut Pandangan Kerohanian – Saya melihat gelagat pesakit yang berada di depan saya. Dia bercakap tanpa berhenti . Matanya terkelip-kelip, tangannya... Read More

Akasyah Sahabat Yang Dapat Mencium Pusat Rasulullah SAW

Akasyah, Jom Kenal Sahabat Rasulullah Yang Dijamin Syurga

Posted at

Akasyah, Jom Kenal Sahabat Rasulullah Yang Dijamin Syurga Akasyah Sahabat Rasulullah – Ketika saat ajal Rasulullah SAW datang menggamit, maka Rasulullah SAW meminta Bilal untuk... Read More

Doa Pelindung Kebakaran Dan Kecelakaan Abu Dardak

Doa Pelindung Kebakaran Dan Kecelakaan Abu Dardak

Posted at

Doa Pelindung Kebakaran Dan Kecelakaan Abu Dardak Salam sejahtera kepada anda yang sampai ke blog ini semoga allah lindungi anda dan keluarga anda dari... Read More

7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

Posted at

7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah 7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah – Kehebatan zikir ini sangat menakjubkan... Read More