HOME
Home » Doa Mustajab » 7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

Posted at | Categorised in Doa Mustajab

7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah – Kehebatan zikir ini sangat menakjubkan Alangkah hebatnya zikir al-wahhab ini. Rahsia kehebatan zikir ini baru saya sedar. Di usia saya yang sentiasa bertambah, saya mahu menggali infos-infos yang saya pernah tahu tapi tak berapa nak ambil tahu.

Perjalanan hidup kita tidak selalunya indah. Ada masa kita rasa gembira, ada masa rasa murung, tapi kena setkan otak  “tidak mahu melayan cas negatif”  Banyak lagi cas positif yang perlu kita praktis.

Antaranya ialah dengan praktis zikir Al-Wahhab ini. Maksudnya: AL-WAHHAB, Yang Sentiasa Memberi.

Allah s.w.t. mencurahkan rahmatNya ke atas makhlukNya. Dia Maha Pemberi.

Rahsia kehebatannya: ( Formula Tarik Rezeki Melimpah Ruah )

1.  Menjadi terkaya dan terkenal Bila membaca Ya Wahhab 300 kali setiap hari atau selepas setiap solat fardhu,insya Allah anda akan dikurniakan kekayaan, kemakmuran dan kemasyhuran.

Jika anda mengamalkan solat sunat Dhuha dan membaca Ya Wahhab 41 kali di sujud yang terakhir, insya Allah anda akan dirahmati dengan harta yang banyak. Peluang akan datang dengan mudah sekali.

2.  Permintaan dimakbulkan sesiapa yang membaca Ya Wahhab 7 kali sebelum meminta sesuatu, insya Allah permintaanNya akan diperkenankan.

Jika dibaca 100 kali dengan tangan menadah ke langit, doa anda akan dimakbulkan.

3.  Mencari pekerjaan – Siapa yang tidak mempunyai pekerjaan atau sangat miskin, hendaklah dia mengamalkan solat sunat, kemudian sujud dan membaca 70 kali Ya Wahhab. Dia akan mendapat makanan tanpa disangka-sangka (dari kawan, jiran atau seumpamanya).

4. Membayar hutang Jika anda mempunyai hutang yang banyak tetapi tidak ada wang untuk membayarnya, kerjakanlah sembahyang sunat hajat atau nafil 2 rakaat selepas tengah malam setiap Khamis selepas Maghrib dan Isyak, kemudian memalingkan wajah ke langit dan membaca Ya Wahhab 111 kali.

Kemudian hendaklah dia membaca Al-Fatihah dan ini hendaklah dilakukan 3 malam berturut-turut (tiga Khamis). Insya Allah keperluan anda akan tersedia dan hutang akan dapat dilangsaikan.

7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

5. Menjauhi kelaparan Baca Ya Wahhab 41 kali di sujud terakhir solat Zuhur, insya Allah anda tidak akan merasa lapar.

6. Dimakbulkan doa Baca Ya Wahhab 7 kali selepas berdoa pada bila-bila masa, kemusykilan anda akan terjawab dan permintaan anda akan diperkenankan, insya Allah.

7. Membebaskan diri Jika ditangkap oleh musuh atau pendapatan anda tidak mencukupi, bacalah Ya Wahhab 100 kali selama 3 hingga 7 malam selepas solat sunat nafil 2 rakaat di tengah malam.

Insya Allah anda akan berasa bebas atau mendapat rezeki yang banyak. Untuk permulaan kita boleh praktis amal dalam 100x sehari, esok lusa kita up lagi. Lama-lama inshaaAllah zikir a-wahhab ini akan jadi amalan kita.

Dipetik daripada Badrun Amin “Sharing”.

No comment for 7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post to 7 Kehebatan Zikir Al-Wahhab Dalam Menarik Rezeki Melimpah Ruah

Khasiat Dan Fadhilat Surah Al-Ikhlas Dalam Kehidupan

Khasiat Dan Fadhilat Surah Al-Ikhlas Dalam Kehidupan

Posted at

Ramai yang tercari-cari khasiat dan fadhilat Surah Al-Ikhlas. Memang tidak dinafikan terlalu banyak khasiat dan fadhilat Surah Al-Ikhlas untuk kehidupan manusia yang lemah dan sentiasa... Read More

Menangani Stress Dari Sudut Pandangan Kerohanian

Menangani Stress Dari Sudut Pandangan Kerohanian

Posted at

Menangani Stress Dari Sudut Pandangan Kerohanian – Saya melihat gelagat pesakit yang berada di depan saya. Dia bercakap tanpa berhenti . Matanya terkelip-kelip, tangannya... Read More

Akasyah Sahabat Yang Dapat Mencium Pusat Rasulullah SAW

Akasyah, Jom Kenal Sahabat Rasulullah Yang Dijamin Syurga

Posted at

Akasyah, Jom Kenal Sahabat Rasulullah Yang Dijamin Syurga Akasyah Sahabat Rasulullah – Ketika saat ajal Rasulullah SAW datang menggamit, maka Rasulullah SAW meminta Bilal untuk... Read More

Doa Pelindung Kebakaran Dan Kecelakaan Abu Dardak

Doa Pelindung Kebakaran Dan Kecelakaan Abu Dardak

Posted at

Doa Pelindung Kebakaran Dan Kecelakaan Abu Dardak Salam sejahtera kepada anda yang sampai ke blog ini semoga allah lindungi anda dan keluarga anda dari... Read More

Anda Dalam KESEMPITAN REZEKI Amalkan Zikir Menarik Rezeki Ini

Anda Dalam KESEMPITAN REZEKI Amalkan Zikir Menarik Rezeki Ini

Posted at

Amalkan zikir menarik rezeki ini jika dalam kesempitan rezeki – Seorang kawan saya diberhentikan kerja, duit simpanan hanya dalam 3 ribu ringgit sahaja.  Isteri baru melahirkan anak.... Read More